نفت آبادان موزیک

نفت آبادان موزیک

ساخت وبلاگ

امکانات وب

ارزان ترین تور های مسافرتی خارجی را چطور پیدا و رزرو کنیم؟

این روزها راه‌های مختلفی برای سفر کردن وجود دارد و از پرطرفدارترین آن انتخاب سفرهای ارزان با تور است، اما برای سفر به خارج از کشور ارزان ترین تور های مسافرتی خارجی را چطور پیدا و رزرو کنیم؟

مخصوصا در این روزها که مشکلات مالی شاید جایی برای فکر کردن به سفر را برای عموم مردم نمی‌گذارد، اما اگر بخواهیم واقع بینانه به جریان نگاه کنیم،  با انتخاب هوشمندانه و هدفمند تورهای ارزان قیمت می‌توانیم هزینه‌های خود را کاهش داده و با استرس کمتری به مسافرت برویم.

خیلی از افراد سفرهای تک نفره شخصی را ترجیح می‌دهند اما خوب این روش ممکن است کمی برای آن‌ها هزینه بر باشد به همین دلیل انتخاب تورهای گروهی می‌تواند نقش موثری در کاهش هزینه‌ها داشته و کمک بزرگی در سرشکن کردن قیمت‌های سفر به آن‌ها بکند، در بعضی موارد فقط کافیست جمله تور لحظه آخری مقصد خود را در اینترنت سرچ کنید. قطعا پیشنهادهای بسیاری را خواهید دید که باید بسیار آگاهانه آن ها را بررسی کنید و مقایسه کنید.

تورهای لحظه آخری به دلیل بلیط چارتری قیمتی پایین دارند و اکثرا شامل کشورهایی است که از ایرانی ها ویزا نمیخواهند و یا اینکه تدارک ویزای آنها زمان زیادی نمیبرد. همچنین داشتن اطلاعات قبلی در مورد مقصد و نحوه خرج کردن در آن شهر یا کشور بسیار حائز اهمیت است و بدون آگاهی از شرایط لازم ممکن است مجبور به پرداخت هزینه‌های اضافی بشوید، پس با تورهای مسافرتی سفر کنید و در هزینه های جانبی سفر صرفه جویی کنید.

به عنوان مثال گشت شهری رایگان، تور لیدر و مترجم، ترانسفرهای فرودگاهی، صبحانه رایگان، سیم کارت رایگان گروهی، بیمه مسافرتی و هزینه بلیط پروازهای داخلی در تورهای مسافرتی معمولا به عهده برگزار کننده تور است. البته در هنگام عقد قرارداد باید حواستان به قرارداد تور باشد و تمامی این نکات را در قرارداد چک کنید که آیا تور شما شامل این امکانات هست یا نه.

درمورد هتل ها هم دقت کنید که گول ستاره های هتل ها را نخورید! در کشورهای مختلف معیار ستاره های هتل متفاوت است و ممکن است هتلی که با عنوان هتل چهار ستاره است امکانات یک هتل یک ستاره را هم نداشته باشد. شما به راحتی میتوانید با سرچ کردن در بخش رزرو هتل با وارد کردن نام هتل اطلاعات کامل از وضعیت هتل خود را جمع آوری کنید. اینکه یک تور ارزان باشد نباید باعث شود که محل اقامت مناسبی نداشته باشد.

2.jpg

به عنوان مثال سفر به استانبول همیشه گزینه‌ای بسیار خوبی برای سفر برای مسافران ایرانی بوده است و عوامل مهمی مانند نزدیکی راه، نداشتن ویزا، آب و هوای مناسب و مشترکات فرهنگی در این انتخاب نقش دارند. اما در این میان پیدا کردن تورهای مسافرتی خارجی چندان کار سختی نیست و با کمی صبر و حوصله چک کردن دائمی قیمت ها در نوسان قیمت‌ها می‌توانید به راحتی تور مسافرتی استانبول را از سایت سلام پرواز پیدا کرده و با مشورت و راهنمایی کارشناسان این مرکز آن را رزرو کنید و نگران هزینه‌های سفر خود نباشید چرا که این مجموعه به عنوان مجری مستقیم تورهای استانبول، می‌تواند از بهترین گزینه‌های شما برای این سفر باشد به طوری که انتخاب تورهای آن نه تنها مقرون به صرفه بوده، بلکه به شما امکان بررسی قیمت ایرلاین‌های مختلف را داده که با توجه به بوجه‌تان می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و همچنین در استانبول انواع و اقسام تفریحات و مکان دیدنی وجود دارند که خیلی از آن‌ها نیاز به خرید بلیط و پرداخت ورودی نداشته و حتی با پای پیاده هم می‌توانید به آن‌ها برسی و در آخر روز در یکی از کافه یا رستوران‌هایی با قیمت‌های مناسب که در سطح شهر پراکنده هستند خستگی خود را در کنید.

حال اگر مقصد شما کشور دیگری است بهتر است که اطلاعات خود را بیشتر کنید و همه چیز را در نظر بگیرید، مثلا اگر قصد سفر به مالزی را دارید باید بدانید که هزینه‌های سفر به مالزی کمی گران‌تر است چون که قیمت واحد پول آن از لیر ترکیه بیشتر است پس باید در بین تورهایی که برگزار می شود سعی کنید تور مسافرتی را انتخاب کنید که امکانات بیشتر و با هزینه‌های کمتر را به شما پیشنهاد می دهد و بار بزرگی را از بابت هزینه‌ها از روی دوش شما برمی‌دارد و سفر به این کشور را برای شما دست یافتنی می‌کند، به عنوان مثال تورهای ارزان مالزی که برگزار می‌شوند، می‌توانید خدماتی مانند رزرو هتل، بلیط رفت و برگشت، ترانسفر فرودگاهی، بیمه مسافرتی، سیم کارت تلفن همراه، تور لیدر فارسی زبان یا راهنما و انتخاب هتل و پرواز دلخواه خارج از پکیج را در اختیار داشته باشید که بعضی از این‌ها در سفر شخصی، مانند داشتن لیدر فارسی زبان و یا حمل و نقل برای شما هزینه بر هستند.

در سفر به دبی مانند مالزی نیز ممکن است افراد مجبور به پرداخت هزینه‌های بیشتری بشوند اما این باعث نشده که از تعداد مسافران هر ساله آن کم شود چرا که این شهر از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری با توجه به فاصله قرار گرفتن آن نسبت به کشورمان برای هموطنان ایرانی است، اما چیزی که در سفر به دبی باید به آن توجه کنید این است که بهتر است گروهی به این سفر بروید و یا هزینه اقامت خود را با فرد دیگری شریک شوید و لازم نیست که حتما از هتل‌های پنج ستاره و لوکس آن استفاده کنید و با استفاده از هتل‌های سه ستاره و یا حتی دو ستاره مانند هتل ارکید و یا هتل صدف که امکانات خوبی دارند از سفر خود لذت ببرید و سعی کنید در هتل‌هایی اقامت کنید که در نزدیکی ایستگاه مترو قرار دارند.

مترو بسیار ارزان است و اگر بتوانید در نزدیکی ایستگاه مترو اقامت کنید و پیاده خود را به ایستگاه برسانید، به هر نقطه‌ای از شهر که خواستید با کمترین هزینه خواهید رفت و از جاذبه‌های ارزان این شهر مدرن دیدن کنید که شامل برج خلیفه بلندترین آسمان خراش دنیا، فواره‌های دبی، سوق، سواحل دبی و منطقه مارینا می‌شوند، پس سفر به دبی با تورهای سلام پرواز را مورد بررسی قرار دهید چرا که با مراجعه به این سایت می‌توانید بدون نگرانی از قیمت‌ها، کیفیت و خدمات برای سفر به دبی خود برنامه‌ریزی کرده و در صورت نیاز به اطلاعات ببیشتر با مشاوران و کارشناسان حرفه‌ای این مجموعه تماس بگیرید.


https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/pr/22692-find-book-cheapest-foreign-travels-pr

 

نفت آبادان موزیک...
ما را در سایت نفت آبادان موزیک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ممود بازدید : 480 تاريخ : 30 بهمن 1398 ساعت: 23:46

معرفی بهترین فیلم های دنیا

 

 

 

مجله «سایت اند ساوند» (Sight & Sound) که از مجله‌های معتبر سینمایی جهان به حساب می‌آید هر ده سال یک‌بار از منتقدان و کارگردانان صاحب‌نام سراسر جهان می‌خواهد لیستی از فیلم‌های برتر تمام تاریخ سینما ارایه کنند. سایت اند ساوند نهایتا هر دهه دو لیست از بهترین فیلم‌های تاریخ سینما معرفی می‌کند، یک لیست از بهترین‌های تاریخ سینما از نظر منتقدین و یک لیست از برترین فیلم‌های تاریخ به انتخاب کارگردان‌ها. آخرین باری که این مجله دست به انتخاب این دو لیست زد سال ۲۰۱۲ بود؛ ۸۴۶ نفر از منتقدین، اساتید دانشگاه، پخش‌کنندگان و توزیع‌کنندگان، نویسنده‌ها و افراد مطرح حوزه سینما از ۷۳ کشور جهان در بخش منتقدین دست به انتخاب زدند و نتیجه آرای این افراد در قالب یک لیست ۲۵۰ فیلمه که با عنوان ۲۵۰ فیلم برتر سایت اند ساوند مشهور است منتشر شد. همچنین ۳۵۸ کارگردان هم فیلم‌های محبوب‌شان را در قالب ۱۰ فیلم برتر معرفی کردند که از این رای‌ها هم لیستی تحت عنوان ۱۰۰ فیلم برتر تاریخ سینما بیرون آمد. در میان کارگردان‌ها چندین کارگردان ایرانی هم حضور داشتند که از آن‌ها می‌توان به اصغر فرهادی و مانی حقیقی اشاره کرد.

در حال حاضر چند سالی است که هر دو لیست منتشر شده و از اعتباری ویژه و جهانی در میان اهالی سینما بهره‌مند است. در این مقاله هر دو لیست منتقدان و کارگردان‌ها را مد نظر قرار داده‌ایم و بر حسب آرای هر فیلم یک لیست منتخب ۲۵ تایی تهیه کرده‌ایم که در مجموع (مجموع آرای منتقدان و کارگردان‌ها) توانسته‌اند بیشترین رای را کسب کنند؛ به این ترتیب این ۲۵ فیلم بهترین فیلم‌های تاریخ سینمای جهان به حساب می‌آیند به انتخاب متخصصان حوزه سینما در سراسر جهان که کار معرفی فیلم را بر عهده دارند...

مجله سایت اند ساوند از سال ۱۹۳۲ منتشر می‌شود و اولین رای‌گیری برای انتخاب بهترین‌های تاریخ سینما را در سال ۱۹۵۲ آغاز کرد. در آن سال فیلم دزد دوچرخه ساخته ویتوریو دسیکا توانست در رده اول بهترین فیلم‌ها قرار بگیرد. ده سال بعد در سال ۱۹۶۲ فیلم سینمایی همشهری کین ساخته اورسن ولز به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب شد و این برتری تا ۵۰ سال بعد برای فیلم دوام پیدا کرد. نهایتا در آخرین دوره یعنی سال ۲۰۱۲ همشهری کین جایگاه ویژه خود را به فیلم سرگیجه اثر آلفرد هیچکاک داد و به رده دوم منتقل شد.

باید به این نکته هم اشاره کرد که لیست‌های متفاوت دیگری هم در سال‌های اخیر منتشر شده که نظرات طیف‌های گوناگون مرتبط با سینما را نشان می‌دهند. لیست برترین فیلم‌های سایت IMDB که براساس رای اعضای این سایت انتخاب می‌شوند یا لیست بهترین‌های سایت Metacritic که بازتاب نظرات منتقدان است از جمله این لیست‌ها هستند. در ادامه با دیجی‌کالا مگ و مرور بهترین فیلم‌های تاریخ سینمای جهان همراه باشید.

۱- Vertigo

فیلم Vertigo

محصول آمریکا
کارگردان:
Alfred Hitchcock
بازیگران: James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes
سال ساخت:‌ ۱۹۵۸
تعداد رای: ۲۲۲ رای (۱۹۱ رای از طرف منتقدان و ۳۱ رای از طرف کارگردانان)

سرگیجه یک فیلم نوار روانشناختی است که در سال ۲۰۱۲ به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب شد و توانست به سلطه طولانی مدت همشهری کین پایان دهد. سرگیجه را آلفرد هیچکاک فیلم‌ساز مشهور انگلیسی کارگردانی کرده است؛ مردی که با کارنامه‌ای پربار به عنوان یکی از تاثیرگذارترین کارگردان‌های تاریخ سینما شناخته می‌شود و بر صنعت سینما اثری ماندگار برجا گذاشته است. سرگیجه یکی از کلیدی‌ترین و به باور بسیاری از منتقدین شاید بهترین اثر هیچکاک باشد و در زمانی ساخته شده که این کارگردان تعدادی از باکیفیت‌ترین آثار سینمایی‌اش را ساخته است. سبک دلهره‌آور و منحصر به فرد هیچکاک، نوع نگاه او به مفهوم تعلیق و سرگرمی در سینما، کارکرد دوربین در انتقال حال و وضع افراد، نماهای خاص او از ساختمان‌ها و بناها با محوریت مفهوم «تماشاگری یا دیدزدن» همه از جمله نکاتی هستند که هیچکاک را به سوژه بحث‌های مفصل و بعضا بی‌پایان منتقدین و نظریه‌پردازان سینما بدل کرده است به شکلی که بسیاری از فیلم‌های این کارگردان به عنوان آثار مطرح سینمایی موضوع مقالات تاثیرگذار در تاریخ تئوری فیلم بوده است.

روایت فیلم سرگیجه المان‌های کلاسیک فیلم نوار را یادآوری می‌کنند؛ یک کارآگاه که به دلیل حادثه دچار ترس از ارتفاع و سرگیجه شده مجبور است زودتر از موعد بازنشست شود. مردی او را به عنوان کارآگاه خصوصی استخدام می‌کند تا همسرش را که رفتاری عجیب از خود نشان می‌دهد، تعقیب کند. این خط داستانی به مرور پیچیده‌تر و پرابهام‌تر می‌شود و برخلاف بسیاری از آثار هیچکاک که در پایان نوعی گره‌گشایی ویژه مخاطب عام دارد، همچنان مرموز و شکافته‌نشده پایان می‌یابد. شاید به همین دلیل سرگیجه همچنان پس از یک‌بار تماشا اسرارآمیز باقی می‌ماند و تاثیر درونی خود بر مخاطب را حفظ می‌کند. حال و هوایی که بی‌شک سهم بسزایی در انتخاب این فیلم به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما داشته است.

۲- Citizen Kane

فیلم Citizen Kane

محصول آمریکا
کارگردان: Orson Welles
بازیگران:  Orson Welles, Joseph Cotten, Dorothy Comingore
سال ساخت:‌ ۱۹۴۱
تعداد رای: ۱۹۹ رای (۱۵۷ رای از طرف منتقدان و ۴۲ رای از طرف کارگردانان)

همشهری کین یک درام اسرارآمیز است که توسط اورسن ولز کارگردانی شده. ولز کارگردان، بازیگر و نویسنده‌ای آمریکایی است که در رادیو، تئاتر و سینما فعالیت داشت و بخاطر خلاقیت و نوآوری در هر سه حوزه به عنوان یکی از چهره‌های کلیدی دوران خود شناخته می‌شد. همشهری کین اولین فیلم بلند کارنامه حرفه‌ای ولز بود؛ فیلم اولی که توسط یک کارگردان ۲۶ ساله ساخته و در تاریخ سینما ماندگار شد.

همشهری کین نوعی شبه بیوگرافی است،‌ فیلمی که در پس روایت داستانی در حال بازگوی ماجرای زندگی واقعی شخصیت اصلی است؛ کاراکتری به نام چارلز فاستر کین که بسیاری معتقدند یادآور شخصیت ویلیام راندولف هرست روزنامه‌دار، خبرنگار و سیاست‌مدار آمریکایی است و براساس زندگی او ساخته شده. هرست بزرگترین روزنامه‌های زنجیره‌ای آمریکا را راه‌انداز کرد و بعد از انتشار فیلم تمام نشریات زیرمجموعه خود را از چاپ هر نوع مطلب درباره فیلم منع کرد.

اما بپردازیم به خود اثر و دلایل موفقیتش. همشهری کین داستان زندگی یک غول‌ رسانه‌ای به نام چارلز فاستر کین را روایت می‌کند که درابتدای ورودش به این حوزه یک ایده‌آل‌گراست اما به تدریج به یک بی‌رحم تشنه قدرت بدل می‌شود. فیلم با مجموعه‌ای از فلش‌بک‌ها برای یافتن راز کلمه پایانی کین پیش از مرگ، زندگی او را مرور می‌کند. ساختار این اثر سینمایی به نسبت فیلمی که در سال ۱۹۴۱ ساخته شده بسیار پیشرو و در دوران خود انقلابی بود. به باور برخی از نظریه‌پردازان حوزه سینما همشهری کین سبکی جدید در فیلم‌سازی به وجود آورد. شیوه‌های سینمایی مورد استفاده در همشهری کین مانند عمق میدان در فیلم‌برداری، نورپردازی سایه‌روشن، جامپ‌کات‌های زمانی بی‌سابقه نبودند اما آنچه همشهری کین را به عنوان اثری متفاومت جلوه‌ داد استفاده از همه این عناصر به شکل موفق در یک فیلم بود.

۳- Tokyo Story

فیلم Tokyo Story

محصول ژاپن
کارگردان: Yasujirō Ozu
بازیگران: Chishū Ryū, Chieko Higashiyama, Setsuko Hara
سال ساخت:‌ ۱۹۵۳
تعداد رای: ۱۵۵ رای (۱۰۷ رای از طرف منتقدان و ۴۸ رای از طرف کارگردانان)

این درام ژاپنی از دهه پنجاه تا امروز جایگاه و ارزش خود را در سینما حفظ کرده است. داستان توکیو ماجرای یک زوج سالخورده را روایت می‌کند که برای دیدن فرزندانشان به توکیو سفر می‌کنند. در حالی که فرزندان این زوج بیش از حد گرفتار زیست روزمره و زندگی کاری هستند،‌ فردی که بیشترین محبت را نثار این زوج سالخورده می‌کند دخترخوانده‌ی آن‌ها است. این تقابل در طول فیلم دنبال می‌شود. با این وجود نقطه قوت داستان توکیو اینجاست که می‌تواند تاثیر احساسی به جا بگذارد اما به سراغ صحنه‌های اشک و آه‌بر‌انگیز معمول این مدل فیلم‌ها نرود.

سبک اوزو خاص و ویژه است؛‌ نوعی فیلم‌سازی که در تقابل کامل با هالیوود امروز قرار دارد. نظریه‌پردازان سینما نشان داده‌اند با گذر زمان سینمای آمریکا به سوی فیلم‌هایی با ریتم تندتر حرکت کرده است. در واقع سرعت تغییر نما بسیار زیاد شده و مخاطب ناخودآگاه به ریتم سریع معتاد شده است. برعکس این روند، فیلم‌های اوزو عموما ریتمی کند دارند. در فیلم‌های او دوربین ثابت است و در ارتفاعی پایین (زاویه دید یک ژاپنی که روی زمین نشسته) قرار دارد. در فیلم‌های اوزو از جمله در داستان توکیو تماشاگر شاهد بسیاری از اتفاقات کلیدی نیست؛ اوزو خیلی از این اتفاقات مهم را در قالب دیالوگ‌ها به تماشاگر انتقال می‌دهد. تغییر شرایط سنتی زندگی در ژاپن و حرکت به سمت غربی‌شدن از موضوعاتی است که در تاروپود آثار اوزو و بویژه در داستان توکیو به چشم می‌خورد.

۴- ۲۰۰۱: A Space Odyssey

فیلم 2001: A Space Odyssey

محصول آمریکا
کارگردان: Stanley Kubrick
بازیگران: Keir Dullea, Gary Lockwood
سال ساخت:‌ ۱۹۶۸
تعداد رای: ۱۳۲ رای (۹۰ رای از طرف منتقدان و ۴۲ رای از طرف کارگردانان)

۲۰۰۱: ادیسه فضایی ساخته کارگردان نام آشنای آمریکایی استنلی کوبریک تنها فیلم علمی تخیلی این لیست است. در عین حال به باور بسیاری از اهالی سینما این فیلم در عمل معروف‌ترین و تاثیرگذارترین فیلم علمی تخیلی تاریخ سینما هم هست.

فیلم ماجرای یک سفر فضایی به سیاره مشتری را روایت می‌کند؛ سفری که با همراهی نوعی کامپیوتر مجهز به هوش مصنوعی (HAL 9000) انجام می‌شود. یک سنگ سیاه مرموز که ظاهرا در تکامل انسان اثرگذار است فیلم را پیچیده‌تر می‌کند و در کنار خط داستانی شاهد بررسی بعضی مفاهیم اگزیستانسیالیستی هستیم. چند نکته ۲۰۰۱: ادیسه فضایی را به فیلم بسیار مهمی در تاریخ سینما تبدیل کرده است؛‌ برای مثال نباید فراموش کنیم که فیلم در سال ۱۹۶۸ ساخته شده اما درکی که از تکنولوژی آینده داشته کاملا دقیق و حساب شده است. این اثر به عنوان یک فیلم علمی تخیلی دارای دقت علمی است و‌ در زمینه جلوه‌های ویژه در دوره خود بی‌سابقه و پیشتاز بوده است. همه این‌ها در کنار محتوای درگیرکننده و تصاویر بدیع فیلم باعث شده ۲۰۰۱: ادیسه فضایی از نظر منتقدان چنین جایگاه برجسته‌ای پیدا کند.

۵- The Rules of the Game

فیلم The Rules of the Game

محصول فرانسه
کارگردان: Jean Renoir
بازیگران: Nora Gregor, Paulette Dubost, Marcel Dalio
سال ساخت:‌ ۱۹۳۹
تعداد رای: ۱۱۷ رای (۱۰۰ رای از طرف منتقدان و ۱۷ رای از طرف کارگردانان)

قاعده بازی یکی از آثار شاخص سینمای فرانسه است که پیش از جنگ جهانی دوم ساخته شد و در همان سال آغاز جنگ هم اکران شد. قاعده بازی را ژان رنوار ساخته است؛ یکی از فیگورهای بزرگ سینمای فرانسه پیش از پدیدآمدن موج نو.

فیلم روایتگر یک میهمانی آخرهفته است در میان قشر ثروتمند جامعه فرانسه. ثروتمندان به همراه مستخدمین‌شان در این مراسم شرکت‌ کرده‌اند و فیلم تلاش می‌کند انحطاط اخلاقی این طبقه را به نمایش بگذارد. در حقیقت برشی از زیست اخلاقی قشر مرفه جامعه فرانسه،‌ درست کمی مانده به آغاز یک جنگ جهانی بزرگ. سوای مضمون باید به این نکته هم اشاره کنیم که فیلم رنوار در دوران خود هم از نظر بودجه و هم از نظر تکنیک بی‌بدیل بود. در واقع قاعده بازی گران‌قیمت‌ترین فیلم سینمای فرانسه تا آن سال به حساب می‌آمد. همچنین فیلم‌برداری با عمق میدان وسیع و لانگ‌شات‌هایی که در طول آن‌ها دوربین مدام حرکت می‌کرد تکنیک‌هایی بودند که در آن سال بسیار بدیع به نظر می‌رسیدند.

یک نکته جالب درباره این اثر رنوار شکست تجاری فیلم است. زمانی که فیلم به بازار آمد صدای منتقدان و تماشاگران را درآورد. دولت زمان جنگ در فرانسه هم پس از مدتی اکران فیلم را به دلیل تاثیر منفی روی جوانان ممنوع اعلام کرد. با این وجود در طول زمان فیلم مورد توجه قرار گرفت و پس از مدتی به عنوان یکی از آثار بزرگ تاریخ سینما در نظر گرفته شد. موضوعی که نشان می‌دهد کیفیت یک اثر هنری را باید در طول زمان سنجید.

برای مشاهده ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

نفت آبادان موزیک...
ما را در سایت نفت آبادان موزیک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ممود بازدید : 595 تاريخ : يکشنبه 25 فروردين 1398 ساعت: 15:00

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :